چگونه در يخچال فريزر مصرف انرژي را كاهش دهيم؟

۲۳ بازديد

چگونه در يخچال فريزر مصرف انرژي را كاهش دهيم؟ , نتايج تازه منتشر شده نشان مي دهد كه استفاده از مواد تغيير فاز مي تواند تا ۸ درصد مصرف انرژي يخچال فريزر را كاهش دهد.

يخچال فريزرها يكي از پراستفاده ترين لوازم خانگي هستند كه حداكثر مصرف انرژي را در بين لوازم خانگي دارند. با توجه به اين امر, بهبود عملكرد و كاهش مصرف انرژي در اين لوازم خانگي خيلي مهم است.

مواد تغيير فاز, موادي هستند كه در دماي تغيير فاز توانايي جذب و آزادسازي مقدار زيادي انرژي را دارند. كاهش نوسانات دمايي و مصرف انرژي در يخچال و فريزر, از دلايل اصلي استفاده از مواد تغيير فاز به عنوان يك سامانه ذخيره انرژي حرارتي است. 

چگونه در يخچال فريزر مصرف انرژي را كاهش دهيم؟ , نتايج تازه منتشر شده نشان مي دهد كه استفاده از مواد تغيير فاز مي تواند تا ۸ درصد مصرف انرژي يخچال فريزر را كاهش دهد.

يخچال فريزرها يكي از پراستفاده ترين لوازم خانگي هستند كه حداكثر مصرف انرژي را در بين لوازم خانگي دارند. با توجه به اين امر, بهبود عملكرد و كاهش مصرف انرژي در اين لوازم خانگي خيلي مهم است.

مواد تغيير فاز, موادي هستند كه در دماي تغيير فاز توانايي جذب و آزادسازي مقدار زيادي انرژي را دارند. كاهش نوسانات دمايي و مصرف انرژي در يخچال و فريزر, از دلايل اصلي استفاده از مواد تغيير فاز به عنوان يك سامانه ذخيره انرژي حرارتي است. 

 

 

در تحقيقاتي كه در دانشگاه تربيت مدرس انجام شده, مصرف انرژي يك سامانه يخچال نمايندگي تعميرات ال جي با كندانسور ذخيره گرما و يك سامانه فريزر داراي مواد تغيير فاز در درون محفظه با دو ماشين يخچال فريزر معمولي مقايسه شده است.

در يخچال بسته داراي مواد تغيير فاز, يك طرف كندانسور قرار مي‌گيرد. نتايج, ۸ درصد كاهش مصرف انرژي يخچال را به دليل افزايش انتقال حرارت با استفاده از مواد تغيير فاز در كندانسور, تنها با افزايش اندكي هزينه را نشان مي‌ دهد.

افزون بر اين, استفاده از مواد تغيير فاز در درون محفظه فريزر كه در هر طبقه قرار گرفته است, منجر به كاهش چشمگير نوسانات دمايي شده است. نتايج تجربي نشان مي‌ دهد مصرف انرژي فريزر ۸ درصد كاهش يافته است.

براي نمايندگي رسمي ال جي همه يخچال فريزر ها و به ويژه براي تعميرات يخچال فريزر ال جي با ما تماس بگيريد.

بهترين زمان نگهداري مواد غذايي در يخچال فريزر

بهترين زمان نگهداري مواد غذايي در يخچال فريزر

اين روزها يخچال فريزر يكي از مهمترين تعميرگاه مجاز ال جي خانگي و وسيله اي پرمصرف و جدايي‌ناپذير در هر خانه اي است. چون افزون بر حفظ طراوت مواد غذايي, مانع از فاسد شدن آنها مي‌شوند. هر نوع مواد غذايي خدمات پس از فروش ال جي مدت زمان نگهداري مخصوص به خود دارد و پس از آن احتمال دارد كيفيت مطلوبش را از دست بدهد و از ارزش غذايي‌ اش كم شود.

اولين تجربه ساخت يخچال به قرن هفدهم ميلادي برمي‌ گردد تعميرگاه مجاز ال جي   ولي تا پيش از سال ۱۸۵۰ چندان كارايي نداشت. در آن زمان جيمز‌ هاريسون كه در چاپخانه فعاليت داشت, متوجه تاثير خنك‌كنندگي اِتِر شد.

او با فشرده‌سازي اين گاز نخستين يخچال را اختراع و در كافه‌اي در استراليا امتحان كرد اما اين طرح قابل‌اجرا نبود چون توليد يخ‌ گران تمام مي‌شد. البته اختراع يخچال بارها توسط افراد ديگري ادامه يافت تا اين كه در سال ۱۹۲۲ بالتاز ون پلاتن به اين موفقيت دست يافت؛ به‌ طوري كه امروز به راحتي مي‌توان انواع مواد غذايي را بدون نياز به خريد روزانه در منزل داشت؛ تعميرگاه مجاز ال جي مشروط بر اين كه مدت نگهداري مطلوب شان را بدانيم. در واقع هر نوع مواد غذايي مدت زمان نگهداري مخصوص به خود دارد و پس از آن احتمال دارد كيفيت مطلوبش را از دست بدهد و از ارزش غذايي‌ اش كم شود.

لبنيات

شير, خامه, ماست: ۳ تا ۵ روز (پس از باز شدن بسته‌بندي) در تعميرات يخچال فريزر ال جي

پنير: ۳ تا ۴ هفته در يخچال/ ۳ ماه در فريزر

دوغ: يك هفته در يخچال

كشك: ۳ تا ۴ روز در يخچال

ميوه‌ها

ميوه‌هاي قرمز: ۲ روز در يخچال / ۱۲ ماه در فريزر

طالبي: ۴ روز در يخچال

انگور و آلو: ۵ روز در يخچال

هلو و زردآلو: ۱ هفته در يخچال / ۱۲ ماه (خردشده) در تعميرگاه مركزي ال جي  

آبميوه‌ها: ۱ هفته در يخچال

سيب: ۲ ماه در يخچال

سبزي‌ها

اوبيا سبز: ۵ روز در يخچال/ ۱۲ ماه در تعميرگاه مجاز ال جي 

قارچ و كلم بروكلي: ۵ روز در يخچال

گل‌كلم و كلم بروكسل: ۶ روز در يخچال

فلفل, پيازچه, تربچه, شلغم, كاهو, گوجه‌فرنگي, كدو مسمايي, خيار و تره فرنگي: ۱ هفته در يخچال

كلم برگ و كرفس: ۲ هفته در يخچال

چغندر: ۳ هفته در يخچال

پياز: ۳ تا ۴ هفته در يخچال

هويج: ۳ ماه در يخچال/ ۸ ماه در فريزر

سبزي برگي پخته: ۳ تا ۴ روز در يخچال/ ۴ تا ۶ ماه در فريزر

نخودفرنگي: ۶ ماه در فريزر

گوشت, ماهي و تخم‌مرغ

تخم‌مرغ خام: ۳ هفته در يخچال

تخم‌مرغ آب‌پز: ۱ هفته در يخچال

گوشت گوسفند: ۳ تا ۵ روز در تعميرگاه مركزي ال جي

۴ تا ۶ ماه در فريزر

گوشت گوساله: ۳ تا ۵ روز در يخچال/ ۸ ماه در فريزر

گوشت چرخ‌كرده: ۵ تا ۶ روز در يخچال/ ۳ ماه در فريزر

ماهي و ميگو: ۱ تا ۲ روز در يخچال/ ۳ تا ۴ ماه در فريزر

گوشت پخته: ۳ تا ۴ روز در يخچال

مرغ و ماكيان: ۱ تا ۲ روز در يخچال / ۴ ماه در فريزر

گوشت دودي: ۵ تا ۶ روز در نمايندگي مجاز ال جي 

نان و شيريني

نان باگت: ۳ روز در يخچال/ ۱ هفته در فريزر

نان سبوس‌دار: ۱ تا ۲ روز در يخچال/ ۱ ماه در فريزر

كيك اسفنجي: ۳ روز در يخچال/ ۳ تا ۴ ماه در فريزر

شيريني تر: ۳ تا ۴ روز در يخچال/ ۲ ماه در فريزر

تارت: ۲ روز در يخچال/ ۲ ماه در فريزر

ساير مواد غذايي

سس كچاپ, خيارشور: ۱ سال (از تاريخ توليد) در تعميرات يخچال فريزر ال جي

سس مايونز: ۲ ماه (از تاريخ توليد) در يخچال

كره: ۳ هفته (پس از باز شدن بسته‌بندي) در يخچال/ ۴ ماه (در بسته‌بندي اصلي) در فريزر

كنسرو بازشده: ۲ روز در يخچال

مايونز و دسرهاي خانگي بر پايه تخم‌مرغ: يك روز در يخچال

سوپ و آش: ۵ تا ۶ روز در يخچال

نكته هايي براي چينش اصولي مواد غذايي در يخچال فريزر

چيدمان مناسب مواد غذايي در تعميرات يخچال فريزر ال جي

ضرورت چيدمان مواد غذايي در طبقات مختلف يخچال به اين دليل است كه هر قسمت, سطح مختلفي از برودت را دارد كه ممكن است براي بعضي از مواد غذايي مناسب نباشد.

بايد دانست كه هر طبقه چه درجه برودتي دارد و مناسب چه مواد غذايي است.

جايخي: ۱۲- تا ۲ درجه سانتي‌گراد/ مناسب براي مواد غذايي منجمد نمايندگي مجاز ال جي 

طبقه بالايي: ۰ تا ۲ درجه سانتي‌گراد/ مناسب براي غذاهاي پخته, ماست, پنير تازه, دسرهاي شيري, خامه تازه, كنسرو بازشده و تخم‌مرغ

طبقه مياني: ۳ تا ۵ درجه سانتي‌گراد/ مناسب براي سوپ و آش, كمپوت, نان و شيريني تازه, سس‌هاي خانگي

خدمات پس از فروش ال جي طبقه پاييني و جاميوه‌اي: ۵ تا ۸ درجه سانتي‌گراد/ مناسب براي انواع پنيرها, كره, شير, سبزي‌ها و ميوه‌ها

در يخچال: نمايندگي تعميرات ال جي ۷ تا ۸ درجه سانتي‌گراد/ مناسب براي سس‌هاي آماده, نوشيدني‌ها

نكته هايي براي چينش اصولي مواد غذايي در يخچال فريزر

در صورتي كه بسته‌بندي مواد غذايي آسيب‌ديده, برآمده يا غيرعادي تعميرگاه مركزي ال جي باشد يا مواد غذايي بوي نامطبوع و ذرات كپك هر چند جزيي داشته باشد بايد از مصرفش اجتناب كرد.

همه مواد غذايي خدمات پس از فروش ال جي بايد در ظروف دربسته يا پاكت فريزر بسته‌بندي شوند.

پس از باز كردن بسته‌بندي مواد غذايي تازه مانند ژامبون و پنير, آنها را در ظرف يا پاكت مناسب بچينيد. همچنين باقيمانده كمپوت و كنسرو نيز بايد از قوطي خارج شده و در ظرف ديگري نگهداري شود.

بين مواد غذايي در يخچال و فريزر تعميرگاه مجاز ال جي  فاصله قرار دهيد تا هوا ميانشان جريان داشته باشد.

پيش از چيدن تخم‌مرغ در يخچال نبايد آنها را شست.

يك يا دو بار در ماه يخچال را با آب و صابون بشوييد و در صورت نياز با مواد ضدعفوني‌كننده تميز كنيد.

قبل از چيدن بسته‌بندي‌ها در نمايندگي مجاز ال جي , ابتدا آنها را در يخچال بگذاريد تا خنك شوند. به اين ترتيب فرايند انجماد بهتر انجام مي‌گيرد.

براي انجماد بهتر, مواد غذايي را در فويل آلومينيومي و پاكت فريزر مخصوص بچينيد و هواي ميان آن را كاملا خارج كنيد. همچنين فضايي بين بسته‌بندي‌ها بگذاريد تا اگر مايعي از آن بيرون آمد, روي ديگر مواد غذايي نريزد.

در هر بسته بيش از ۴ تا ۶ تكه مواد غذايي نگذاريد نمايندگي رسمي ال جي و روي بسته را نيز تاريخ بزنيد تا بيش از حد مطلوب در فريزر نماند. البته مواد غذايي كه زودتر بسته‌بندي شده‌اند را زودتر مصرف كنيد.

پاكت‌هاي وكيوم بدون منفذ نسبت به پاكت‌هاي معمولي برتري دارند زيرا با چيدن مواد غذايي و خارج كردن هوا, در پاكت كاملا بسته مي‌شود.

اگر باز به اطلاعات بيشتر درباره نگهداري يخچال فريزر داشتند با نمايندگي مجاز ال جي در تماس باشيد.

منبع: نمايندگي تعميرات ال جي

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.